Mensocks sokken - Herensokken online
SALE!    Classico    Colori    Luxury    Traditionale    Von Jungfeld    Sokkado
add some color to your life

Referenties

Wij horen ook graag uw mening. Stuur ons een mailtje.

Referenties

Net in nieuwe Mensockswinkel in de Grote Houtstraat in Haarlem geweest, deze is volgens mij nog een stuk groter dan Amsterdam, een Walhalla voor sokkenliefhebbers! Wanneer komt Mensocks nou eens eindelijk naar Den Haag?

Ruben van der Meer

 

Wij zijn een theatergezelschap en Mensocks heeft ons enorm geholpen met het completeren van onze middeleeuwse kostuums, waarvoor dank! De acteurs zijn nu allen voorzien van mooie lange gekleurde kousen, zoals in die tijd gebruikelijk.

Marinus de Leeuw

 

Wij zijn een winkel met trendy herenondergoed in de 9 straatjes te Amsterdam en dachten dat opvallende sokken wel een leuke aanvulling zouden zijn op ons aanbod. Nou dat klopt, de gekleurde sokken verkopen erg goed, dus we hebben nu al 2 keer nabesteld.

Andrew Christian Store, Wolvenstraat 1-3 te Amsterdam

 

Ik heb zelf nogal grote voeten (maat 49) en heb moeite leuke sokken van goede kwaliteit te vinden. Ik heb dit gemaild en werd dezelfde dag nog teruggbeld. Nadat ik had doorgegeven wat ik zoek, kwam de bestelling na een week al binnen. Voorlopig zit ik dus met mijn 18 paar weer goed.

Volkert Krantz

 

Voor de kerst een paar mooie cashmere sokken voor mijn vriend gekocht, hij was er helemaal weg van! Een geweldig kado om te geven dus! Binnenkort maar eens naar de winkel om te kijken wat voor moois er nog meer in de collectie hangt!

Karin SmitWat een goed idee! Herensokken! Ik ben al heel lang op zoek naar gekleurde sokken van een goede kwaliteit en heb ze dan eindelijk in Nederland gevonden. Bestelling was mooi op tijd binnen in een prachtige verpakking, dus ook ideaal om een ander mee te verrassen! Top!

Barend de Lange

 

 

Tja, in deze drukke maanden was het wel een uitkomst dat we gekleurde kousen voor de Pieten via internet konden bestellen...

De Sint


Heb net een paar cashmere sokken besteld en ben erg benieuwd! Complimenten voor de site trouwens, erg overzichtelijk en veel keus! Was al in de winkel geweest en heb daar een paar sokken uit de color lijn gekocht, absolute aanrader! Mooie winkel ook, een echte aanwinst voor de 9 straatjes!

IvoHeerlijk, die sokken van lamswol! Een paar weken geleden een aantal paar besteld en het is een succes! Zelfs mijn vriendin had ze laatst aan toen het zo koud was! Misschien een idee voor Womensocks?

P. de Hooghe


Pas een paar gekleurde sokken gekocht en ik moet zeggen: het is een succes! Helemaal onder een pak, het geeft toch een verrassend effect. Ik heb Mensocks zeker aangeraden bij mijn collega’s!
Succes verder!

Diederik

Wij horen ook graag uw mening

Stuur ons een mailtje