Mensocks sokken - Herensokken online
SALE!    Classico    Colori    Luxury    Traditionale    Von Jungfeld    Sokkado
add some color to your life

Bezoek onze winkel

Mensocks

Winkels met alleen maar sokken voor mannen... vervaardigd in Italië uit de beste materialen. Een assortiment in honderden soorten, motieven en kleuren. U vindt deze winkels in de Runstraat 6 te Amsterdam (negen straatjes).

Verdeeld over diverse themalijnen (colori, casual, sportivo, classico, softline, traditionale, yachting en luxury) biedt Mensocks sokken in felle effen en contrasterende tinten, sokken met figuren en motieven, sokken voor plezier en vrije tijd, sokken voor sport en spel, sokken voor business en efficiency en sokken die staan voor pure luxe en verwennerij. En dat alles in tal van variaties: lang of kort, glad of geribbeld, wol, katoen, zijde of cashmere. Draagcomfort en kwaliteit zijn vanzelfsprekend van hoog niveau.

 

 bij Mensocks in Amsterdam kunt u betalen met Bitcoins
Ook kunt u bij ons in de winkel afrekenen met Bitcoins

 

Luxe, kwaliteit en design komen samen in Mensocks.

Naast de fysieke winkels en de webwinkel presenteert Mensocks ook de speciale cadeausite: www.sokkado.nl.
Op deze site kunt u alle items van Mensocks in een stijlvolle verpakking bij een ander laten bezorgen. Om het schenken van deze comfortabele, modieuze sokken te vergemakkelijken zijn bovendien Sokkadobonnen verkrijgbaar, die niet alleen in de winkel, maar ook online kunnen worden verzilverd.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen op ons algemene telefoonnummer 020-6386716
Ook indien u geïnteresseerd bent in “business to business” verkoop, kunt u de winkel op afspraak bezoeken als showroom of contact met ons opnemen om een afspraak te maken met één van onze agenten. Met ons speciaal ontwikkelde groothandelprogramma en een winkeldisplay dat u gratis ter beschikking wordt gesteld kunt u als winkelier uw sales vergroten met Mensocks.


Routebeschrijving


Vul uw adres in: